Galleri Cykel 4 – Puky Skyride Purple Shiny

Denne cykel måtte vi bare vise jer. Vi fandt den i Tyskland, og personligt hev jeg den med hjem til datteren. Puky er Tyskernes Mercedes inden for børnecykler. Gennemtænkt ned til mindste detaljer, ikke kun hvad angår design – men også sikkerhed.

pukyskyridepurple

Billedet kan ikke retfærdiggøre det unikke udtryk af kvalitet Puky Skyride har. Det hele går op i en højere endhed når du ser den.

På hvilken anden børnecykel finder du automatiske LED lygter? Ja, denne børnecykel har simpelten LED-lysanlæg med automatisk sensor. Så skal du ikke bekymre dig om lys på cyklen til dit barn, og om de husker at tænde og slukke. Det er altså vildt.

Cyklen har en vejledende pris på kr. 4199,-. Puky Cykler finder du blandt andet hos Cykelexperten.dk i Vanløse. Men du kan også lede efter deres populære børnecykler hos DBA.dk, i det de typisk er meget velholdte og har en høj gensalgsværdi.